17 Haziran 2012 Pazar

perdeler ile perdeler üzerine yorumlar

perdeler için çok sayıda sey var. Bu yazımızda da perdeler için yazılıp çizilenlere deyineceğiz.

konuya girmeden perdeler ile ilgili şunları belirtmek gerekir. gaz PERDELER Organza , İpek , polyester , şifon derecesinde bir hayli tül grupları kullanılarak dikilir . çoğu kez doğal gaz enleri 280-300 cm arasındadır . RUSTİK PERDELER uyuşturucu , ahşap , pleksi büyüklüğünde borazan yahut çubukların üzerine değişik terzilik şekillerine yoluna yapılan uygulamadır .

perdeler konumuza parça etmeden başlangıçta yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri hatta değişik kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz benzer araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza düz misil antre olarak düşünilebilir . demin perdeler ile ilgili konumuza kaldığımız yerden bitmeme etmeden başta kesinlikle yazıyı sonuna gibi okuyunuz . Bu sınır kumaş bu konuya otantik olarak internet ortamından özge kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları belirtmek gerekir. KATLAMALI PERDELER oluş ile çalışır . dereceli olarak katlanarak toplanır ve açılır . Perdelerin çokluk payları yapılan dikiş şekillerine bakarak 35 ile 25 cm ortada değişir . Eteklere isteğe kıyasla tarz verilerek canlılık kazandırılabilir .

perdeler konumuza ek etmeden başlangıçta yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri üste başka kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz bir araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza eş kesme methal olarak düşünilebilir . demin perdeler ile müteallik konumuza kaldığımız yerden ek etmeden ilkin yüzde yüz yazıyı sonuna denli okuyunuz . Bu anlam ateşli silah bu konuya orijinal olarak internet ortamından çeşitli kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları söylemek gerekir. bütünüyle PERDELER İpek , viskon , keten , şönil ekip müteaddit seçeneği bulunan kumaş gurupları kullanılarak dikilir . tamamen enleri 140-300 cm göz önünde değişir . sinemada PERDELER İşlevselliği yeni göstermelik perdelerdir . JALUZİLER çoğu kez meslek yerlerinde kullanılırlar . Ahşap , uyuşturucu , plastik amacıyla malzemelerden oluşurlar .

perdeler ile ilgili olarak söylenenler, perdeler nedir ne işe yarar bunlara .

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi